Om Prosjektet

Vaarstølen består av totalt 28 leiligheter fordelt på 4 bygg. Hver leilighet vil få parkering i carport.

28

LEILIGHETER

50-123

BRUTTOAREAL (m²)

Fra 2 850 000,-

PRISER (MNOK)

Utbygger

Skaaret fremste ønske er å ta gode ideer og materialisere disse med fokus på funksjonalitet og høy kvalitet. Gode løsninger som vil stå tidens tann, og møte fremtidige krav om energibruk,bomiljø og estetikk. 

Skaaret Holding er et familieeid selskap i Skaaret-gruppen med fokus på boligutvikling. Skaaret-gruppens hovedvirksomhet siden oppstarten i 1957 har vært grønt- og landskapsarbeider - som siden har gitt forgreiningerområder som drift og vedlikehold, idrettsanlegg, sand- og jordproduksjon,massemottak, golfbanedrift og eiendomsutvikling. 

Lyst og åpent

De store vindusflatene åpner mot den storslåtte naturen og de mektige fjellene. Farger og materialvalg gjenspeiles av naturen utenfor vinduet.

Dyrebar fritid

Luftige, men lune soverom med store vinduer mot flott omgivelser. Delikate farger og interiør med fargepalett inspirert av naturen. Her kan roen senke seg og man kan hente nye krefter.

Kvalitet

Skaarets fremste ønske er å ta gode ideer og materialisere disse med fokus på funksjonalitet og høy kvalitet. Fokus mot å finne løsninger som vil stå tidens tann, og møte fremtidige krav om energibruk, bomiljø og estetikk. På badet møter du materialer som stein, eik og jordtoner. Delikat og tidløs leveranse.

Beliggenhet

Vaarstølen ligger idyllisk til i Grøndalen omringet at fjell og vakker natur. Beliggende med golfbanen som nærmeste nabo og utsikt over banen. Prosjektet ligger i solsiden og har gode solforhold hele året. En naturlig arena for aktive opplevelser.

Registrer deg for å motta salgsdokumenter

Takk for henvendelsen!
Din registrering av interesse for prosjektet er mottatt. Du vil motta informasjon og salgsmateriell om et øyeblikk.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?