nærområdet

Vaarstølen ligger idyllisk til i Grøndalen omringet av fjell og vakker natur

Golfbanen som nærmeste nabo

Leilighetene ligger i direkte tilknytning til Hemsedal Golfklubb. En hyggelig 9 hulls golfbane med familievennlige forhold. Her kan man også nyte en god lunsj på den lokale Golfstua eller spille et par sett med tennis.

Fritid med mange muligheter

Det er gode padle og fiskemuligheter i Grøndøla som renner rett nedenfor Vaarstølen, og den ettertraktede Hemsila ansees som en av Skandinavias beste ørretelver. Hemsedals nye Høyt & Lavt Klatrepark og Hemsedal Klatresenter tilbyr høytsvevende aktiviteter for hele familien, hele året.

Aktiviteter hele året

Turmulighetene starter rett utenfor døren både sommer som vinter. Milevis med flotte tur-og sykkelstier i varierende terreng tilrettelagt for ulike ferdighetsnivåer. Her kan turene gå langs Grøndøla mot Fagersetvannet, eller innover mot Feten og Mørekvam. Hemsedal har totalt 225 km med sykkelstier som er godt skiltet og markert etter vanskelighetsgrad. Hemsedal igangsatte en stor sykkelsatsning i 2018 med planlagt investering på 20 millioner kroner.

Skandinavias alper

Vaarstølen ligger ved foten av ditt lokale skisenter Solheisen. Innholdsrikt skisenter med 6 nedfarter og 3 heiser. ​ Det er også et ypperlig alternativ for deg som er ivrig på pudderkjøring. Familievennlig med barnepark for de minste ved siden av barnebakken. For de lekne finnes det fra toppen og nedover hopp, rails og bokser.  
Drøyt 10 minutter å kjøre til Hemsedal Skisenter, et av Skandinavias beste alpinanlegg.  

Randonné-mulighetene i Grøndalen er unike, og du kan starte anmarsjen til kjente turer som Kvitingane og Solgladberget rett utenfor inngangsdøren. Langrennsløypene som passerer rett forbi Vaarstølen tar deg gjennom vakkert, lettkupert terreng videre innover mot Feten og Buli, eller mot Tuv og sentrum i motsatt retning. Hemsedal byr totalt på 250 km maskinpreparerte løyper i skogs- og dalterreng, og 110 km høyfjellsløyper som prepareres jevnlig.

Registrer deg for å motta salgsdokumenter

Takk for henvendelsen!
Din registrering av interesse for prosjektet er mottatt. Du vil motta informasjon og salgsmateriell om et øyeblikk.
Oisann!
Noe gikk galt med utfyllingen av skjemaet. Har du sjekket om du har fylt det ut riktig?

Meglerkontakt